EU & DK – 3 Socialdemokratiske Europaparlamentsmedlemmer


EU & DK – Få smag for EU
Det socialdemokratiske medlem af Europaparlamentet, Britta Thomsen, interviewes om – med udgangspunkt i hendes koge- og holdningdbog ”Få smag for EU” – hvordan vi har fået smag for Europa, når det gælder det gastronomiske, og hvorledes hun arbejder i Europaparlamentet med de politiske emner, som hun er optaget af.

EU & DK – Strejkeret og socialdumping
Ole Christensen, medlem af Europaparlamentet for Socialdemokraterne, interviewes om det forslag, som EU-kommissionen er kommet med, der handler om begrænse strejkeretten, og om social dumping. EU-kommissionen har fremlagt forslag om at begrænse strejkeretten, og det har fået adskillige til at nærmest at flyve op af stolen. En af dem er S-MEP Ole Christensen.

EU & DK – Fra MEP’er til MF’er
Tidligere gik vejen fra Danmark til Strasbourg, når politikere skulle vælges, men nu sker det også, at det går den anden vej – fra Strasbourg til Christiansborg. Et af de erfarne danske medlemmer af Europaparlamentet, Dan Jørgensen, er på vej dertil efter at være blevet opstillet til Folketinget. Og det betyder, at han siger farvel til sin plads i parlamentet i juni 2014, hvor der næste gang er valg til parlamentet.

 

Nyheder

avisen.dk
Gør arbejdet bedre.

Vejret i dag
Den regionale vejrudsigt for Københavns området.

 

Avislæser